+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

BESTÅ TEORIPRØVEN
FØRSTE GANG!

DANMARKS NOK BEDSTE TEORIPRØVER

Gratis teoriprøve Bestå med garanti Log ind

4.6 ud af 5.0 

Slip af med nervøsiteten og frygten for at dumpe teoriprøven.

Vi tilbyder dig et teoriprøve system, der næsten er identisk med det som Færdselsstyrelsen benytter til deres digitale udgave. Du kommer til, at lære systemet at kende gennem vores helt nye teoritest, hvor du prøver de funktioner som systemet har. Det vil sige, at inden du sætter dig i stolen hos Færdselsstyrelsen til teoriprøven, så kender du allerede systemet og har gennemført nogle af Danmarks bedste teoriprøver! De er faktisk så gode, at vi giver beståelse garanti til teoriprøven.
Vil du også bestå første gang? Så prøv Danmarks bedste teoritest system!

Bestil adgang


100% testet

Vores teoriprøve system og køreprøve-quiz – “De blå kort” er 100% testet og godkendt af et udvalg af kørelærere med mange års erfaring fra branchen.


Smartphone & Tablet

Brug din smartphone eller tablet når du vil tage teoriprøver eller køreprøve-quizzen. Det gælder både Iphone, Ipad, Android og Windows.


Anvendes af køreskoler

Køreskoler rundt omkring i Danmark benytter vores system for, at give deres elever det bedste udgangspunkt til teoriprøven.


Sikker betaling

Vi benytter en SSL forbindelse til alle vores betalinger, som sikrer vores brugeres informationer når de gennemfører en betaling hos os.

100%

GODKENDT AF KØRELÆRERE

100% testet og godkendt af kørelærere i Danmark. Vil du være sikker på at bestå teoriprøven? Så bliv en del af den gode statistik og bestå teoritesten i første forsøg.
28,7%

DUMPE PROCENTEN I DANMARK

Over 28 % af alle der er oppe til Færdselsstyrelsens teoritest dumper i første forsøg - Den statistik vil vi lave om på! Prøv vores system og giv dig selv det bedste udgangspunkt når du skal til teoriprøven!

Online Teoriprøver

Når du bestiller adgang kan du gøre brug af nogle af Danmarks bedste teoriprøver.
Prøv vores gratis teoriprøve eller køb adgang til vores 10 teoritest med spørgsmål, billeder og svarmuligheder der ligner Færdselsstyrelsens teoriprøve og teoriprøvesystemet.

3 DAGE

49,- DKK

Adgang til alle
teoriprøverne i 3 dage.

Prisen er inkl. moms

14 DAGE

99,- DKK

Adgang til alle
teoriprøverne i 14 dage.

Prisen er inkl. moms

30 DAGE

149,- DKK

Adgang til alle
teoriprøverne i 30 dage.

Prisen er inkl. moms

90 DAGE

299,- DKK

Adgang til alle
teoriprøverne i 90 dage.

Beståelse GARANTI

Prisen er inkl. moms

Hjælp til teoriprøver

Teoriprøver kan være svære at forstå, både som køreskoleelev og som generhverver, da måden hvorpå spørgsmålene og svarmulighederne bliver formuleret kan forvirre selv den bedste elev eller mest erfarne bilist. Dette kan ofte resultere i en “Ikke bestået” teoriprøve, netop fordi der forekommer flere fejl end man ønsker i sin teoriprøve.

Forstå teoriprøver

Jeg sætter hastigheden op? Jeg fortsætter med uændret hastighed? Jeg bremser hårdt? Ja, svarmulighederne kan være meget forskellige til et enkelt spørgsmål/billede i en teoriprøve og desværre er det således, at svarer man forkert på blot én af svarmulighederne, ja så tæller det som en fejl på hele spørgsmålet, også selvom man har de andre svarmuligheder rigtige.

Dette er blandt andet en af årsagerne til, at mange frygter teoriprøven – men i bund og grund handler det om at få styr på måden hvorpå, at spørgsmålene og svarmulighederne bliver formuleret på, under teoriprøven. Det handler selvfølgelig om, at få den rigtige hjælp og at man benytter det helt rigtige system til, at få styr på dette. Her kommer vi ind i billedet – vores teoriprøver, og teoriprøvesystem er udviklet til at hjælpe og guide dig til at forstå og bestå teoriprøven første gang.

DET ER RET SIMPELT

Teoriprøver er faktisk ret simple, at forstå og bestå når først man kommer i gang og får forståelsen for det – vi har sat os for, at gøre det lettere for dig at bestå teoriprøven ved at samle de bedste råd og tips før du påbegynder en teoriprøve.

Vi har udviklet et fantastisk værktøj, som i dag har hjulpet mere end 2.500 personer fra både køreskoler og generhververer til at bestå teoriprøven hos Færdselsstyrelsen.
Udover vores unikke teoriprøver har vi også udarbejdet “Forstå og Bestå Teoriprøven” – som guider dig igennem hele processen om hvordan du består dine teoriprøver.

Ved at bruge disse værktøjer giver du dig selv de mest optimale forhold før du skal til Færdselsstyrelsens teoriprøve – så snyd ikke dig selv og bestå din teoriprøve med garanti!

Se introduktions videoen til Færdselsstyrelsens nye teoriprøve system.

Vores teoriprøve system ligner Færdselsstyrelsens digitale teoritest næsten 100%. Prøv de nye funktionaliteter og design med helt nye opdaterede teoriprøver der sikrer dig en bestået teoriprøve!
 

Tag teoriprøverne med på farten

Brug din smartphone eller tablet og få teoriprøverne med overalt!
Brug tiden i bussen, på passagersædet i bilen eller bare hjemme i sofaen til at øve dig.

Hvorfor Teoritimen.dk

Vores teoriprøve system er næsten 100% identisk med det Færdselsstyrelsen har udviklet. Udseende, funktionaliteten og selv situationerne på billederne minder om Færdselsstyrelsens.
Det vil sige, at du allerede kender systemet, den dag du skal op til teoriprøven og derved slipper for unødvendige bekymringer. Her kan du læse nærmere om Færdselsstyrelsens nye prøveform.

Den digitale teoriprøve

Færdselsstyrelsen vil på sigt benytte et digitalt system til gennemførelse af teoriprøver i hele Danmark.
Der er lige nu få steder hvor du kan tage teoriprøven digitalt, da Færdselsstyrelsen stadigvæk er i implementerings-fasen af systemet. Men systemet vil på sigt blive landsdækkende.
Her kan du læse mere om Færdselsstyrelsens nye system.

Hvad siger brugerne?

Skal du op til køreprøven?

Skal du op til køreprøven for første gang, måske endda som 17 årige bilist, eller skal du generhverve kørekortet, så skal du kunne svare rigtigt på de spørgsmål, som den motorsagkyndige vil stille dig til kørerprøven. Derfor har vi lavet en køreprøve test.
Prøv vores gratis køreprøve test “De blå kort” hvor du kan prøve kræfter med køreprøvens teknik spørgsmål.

Prøv Testen Her

Teoriprøver

Vores teoriprøve system er designet til, at gøre din teoriprøve hos Færdselsstyrelsen meget nemmere. Billederne og spørgsmålene er nøje udvalgte og minder utrolig meget om dem du vil se når du skal til Færdselsstyrelsens teoriprøve.

Prøv en gratis teoriprøve

Teori håndbogen

Skal du have helt styr på teorien, så se mere i vores teori håndbog der er fyldt med mange af de vigtigste dele fra teorien. Bliv klogere eller genopfrisk – bilens udstyr, færdselstavler, quick teori og meget meget mere.

Gå til teori håndbogen 

Færdselstavler

Om det gælder nye eller erfarne billister, så er det vigtigt at have styr på færdselstavlerne. Vi har samlet stort set alle færdselstavler der er i trafikken og beskrevet hvordan de skal tolkes som trafikant. 

Gå til færdselstavler  

De blå kort

For at blive helt klar til køreprøven, har vi samlet en række af “De blå kort” der indeholder forskellige teknikspørgsmål, som du kan blive stillet af den prøvesagkyndige til køreprøven. Du skal have styr på disse spørgsmål ellers kan du risikere, at du ikke består køreprøven! 

Prøv – De blå kort

 

Køreprøven

Vi har samlet en lang række informationer, som du bør kende til, inden du skal op til køreprøven. Du kan øve dig i mange af de tekniske prøve-spørgsmål der kan komme til køreprøven, samt få et hurtigt overblik over bilens udstyr og hvordan du kontrollerer dette.

Gå til køreprøven

Færdselsloven

Færdselsloven gælder for alle. Loven er til for, at vi alle har samme retningslinjer i trafikken, og dermed gør at vejene er mere sikre at færdes på.

Lær mere om færdselsloven som du kender fra din køreskole og som vores teoriprøver er bygget op om.

Læs om færdselsloven